fbpx

Om os

Kære medlemmer af KøbMinBolig.dk

Vi er både for dem med og uden ejendomsmægler! Vi er et perfekt match til dit boligsalg hos ejendomsmægleren!

KøbMinBolig.dk er en dansk hjemmeside, som tilbyder en gennemanalyseret digital markedsføring af din bolig på de sociale medier, som netop er det sted med mest trafik og flest mulige købere – (Læs nærmere om vores markedsførings-strategi på siden “Vi tilbyder“).

Hvis du allerede har en ejendomsmægler på dit boligsalg, så er vi et perfekt supplerende match, da vores gennemanalyseret markedsføring, gennem vores digitale platform, lægger 100% vægt på de sociale medier, hvor ejendomsmæglere netop halter meget efter. Ved at supplere med en annonce hos os, bliver dit boligsalg hermed dækket helt ind, og din chance for at få solgt din bolig vil hermed også stige, da det allervigtigste ved et boligsalg vil være helt optimeret, nemlig markedsføringen af din bolig (se “Vi tilbyder”).
Vi er godt klar over, at din ejendomsmægler lægger din bolig op på deres egen Facebook-side, men de markedsfører ikke den enkelte bolig ud til folk. Og netop dette udtryk “ud til folk“, er det vi lægger 100% vægt på hos os! Ejendomsmæglere tror, at de bare kan sidde på deres kontorstol med deres kaffe i hånden, og så kommer køberne til dem. Men den tid er ovre. Og derfor hjælper vi boligsælgere med deres boligsalg ved at KOMME UD TIL FOLK. Det gør vi netop de steder, hvor langt de fleste mulige købere befinder sig, nemlig på de sociale medier (især Facebook og Instagram). Her vil din bolig så poppe op hos de boligsøgendes Facebook og Instagram, som du fx ser en trøje eller lignende poppe op nogle gange. Herved bliver boligsalget optimeret og inddækket så meget som muligt, og chancen for at den rigtige køber bliver fundet vokser dermed. Og der kommer ny optisme og opmærksomhed for boligen, da den vil begynde at blive vist til de rigtige.

OBS. Vi overskrider IKKE din kontrakt med din ejendomsmægler! Vi er blot en hjælpende hånd for jer begge. Vi har intet med et evt. salg at gøre. Vi er eksperter i at finde en køber, og så står ejendomsmægleren for salget, som normalt. Vi er hermed et perfekt match til boligsalget.

Hvis du derimod ikke har en ejendomsmægler tilknyttet dit boligsalg, vil vores målrettede markedsføring stadigvæk være mere end rigeligt, da de sociale medier vil være dækket helt ind, og det netop er her, at langt de fleste mulige købere befinder sig, og chancen for et boligsalg vil hermed også øges (se “Vi tilbyder”).
Finder du en køber gennem os, så tilbyder vi landsdækkende advokater, som kan stå for papirarbejdet, hvilket vil spare dig for titusindvis af kroner. Dette er selvfølgelig bare et ekstra tilbud, som vi giver dig, så hvis du hellere vil bruge din ejendomsmægler, din egen advokat eller lignende, så er du selvfølgelig mere end velkommen til det (se “Advokattilbud”).

KøbMinBolig.dk er, hvis ikke den billigste mulighed for markedsføring, så i hvert fald en af dem. Vi giver dig altså hermed muligheden for en dybdegående og målrettet markedsføring, gennem vores digitale platform, på de sociale medier for KUN 69 kr. inklusiv moms om måneden, og der er endda gratis oprettelse. Derudover betaler du kun for den tid, som du er hos os. Dvs., at hvis du opretter dig sent på måneden, så betaler du kun for de sidste dage af den givende måned. Og du kan altid opsige dit abonnement nemt og gratis, da det er helt uden binding. Betalingen er dejlig nem og sikker, da der bliver brugt Stripe, som andre store virksomheder også benytter sig af. Når du opretter en annonce/et abonnement, så tilkobler du nemt og sikkert et betalingskort, hvor de KUN 69 kr. bliver trukket og overført til en dansk bank, og herefter modtager du en ordrebekræftelse for din betaling. Derudover kan du downloade din faktura under “Min konto” (Se guide her)