Om os

Kære medlemmer af KøbogLejminBolig.dk

KøbogLejminBolig.dk er en dansk hjemmeside, som giver dig muligheden for at få solgt din bolig billigt uden brug af de dyre ejendomsmæglere. Vi har og skaber kontakt mellem sælger og køber over hele Danmark. Hvis du allerede har en kontrakt med en ejendomsmægler, men synes det går lidt langsomt, så kan vi stadig være dig behjælpelig med at skabe kontakt til din kommende køber.

KøbogLejminBolig.dk er, hvis ikke den billigste mulighed for markedsføring, så i hvert fald en af dem. Vi giver dig muligheden for at markedsføre din bolig i hele Danmark for KUN 69 kr. inklusiv moms om måneden, og der er endda gratis oprettelse. Derudover betaler du kun for den tid, som du er hos os, og du kan altid opsige abonnementet, som er uden binding. Dvs., at hvis du opretter dig sent på måneden, så betaler du kun for de sidste dage af den givende måned. Betalingen er dejlig nem og sikker, da der bliver brugt Stripe, som andre store virksomheder også benytter sig af. Når du opretter en annonce/et abonnement, så tilkobler du nemt og sikkert et betalingskort, hvor de KUN 69 kr. bliver trukket og overført til en dansk bank, og herefter modtager du en ordrebekræftelse for din betaling. Derudover kan du downloade din faktura under “Min konto” (Se guide her)

KøbogLejminBolig.dk giver dig muligheden for selv at sælge og fremvise din bolig. For hvem kender bedst din bolig? Dig eller en ejendomsmægler?